Bouwcontrol Nederland - specialist in energiebesparing en gecertificeerd adviseur

Wij voorzien een kantoor, bedrijf, winkel of woning van een verplicht energielabel.
Industrieweg 12J, 5753 PC Deurne  085-0188 488

Search

Maak een afspraak met één van onze deskundige adviseurs

De BouwControl Nederland adviseurs werken door het hele land.
Afspraak aanvragen
DIRECT CONTACT 085-0188 488

BouwControl Nederland - specialist in energiebesparing en gecertificeerd adviseur

Wij voorzien een kantoor, bedrijf, winkel of woning van een verplicht energielabel.
Industrieweg 12J, 5753 PC Deurne 085-0188 488

Energielabel bedrijfspanden


Het Energielabel voor Utiliteitsbouw laat zien hoe de energieprestatie van een gebouw is en of het zuiniger kan. Hierbij wordt gekeken naar de isolatie van dak, vloer, muren en ramen en de energiezuinigheid van de verwarmingsinstallaties.
Meer informatie

Energielabel woningen


De beschikbaarheid van onze energiebronnen is niet onuitputtelijk. Dat inzicht noopt ook woonconsumenten tot keuzes. Wonen kost energie. Verwarming, verkoeling, water, gas, licht en elektriciteit zijn vanzelfsprekende voorzieningen, maar met een kostenplaatje.
Meer informatie

Bouwtechnische keuring


BouwControl Nederland zorgt voor alle werkzaamheden die gepaard gaan met de verbeterplannen voor uw woning. Of het nu gaat om een aanpassing aan de badkamer, vochtdoorslag of een complete aanbouw, wijt staan klaar om U te ondersteunen.
Meer informatie

NEN 2580 metingen


Onze gekwalificeerde EPA-adviseurs staan niet alleen particuliere woningbezitters met raad en daad bij, woningcorporaties en vereningingen van huiseigenaren en beheerders laten zich eveneens graag adviseren door BouwControl Nederland.
Meer informatie

NEN 3140 inspectie


De Arbowet, de Woningwet en de Warenwet zijn de belangrijkste wetten op grond waarvan eisen worden gesteld aan de bestaande elektrotechnische installaties en elektrische arbeidsmiddelen in uw bedrijfspand.
Meer informatie

NEN 1010 elektrotechnische opleverinspectie


NEN 1010 betreft een reeks Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties die gebruikt worden door de elektrotechnische installatiebranche ...
Meer informatie

Handhaving en controle energielabel Utiliteitsbouw RVO

Wanneer u zich veel bezig houdt met bedrijfs onroerend goed dan weet u ongetwijfeld dat bij verhuur en verkoop een energielabel nodig is. Toch hebben we gemerkt dat de precieze regels voor veel personen nog erg onduidelijk zijn. Voor welk gedeelte van het pand moet er nu precies een energielabel aangevraagd worden en wie is daar uiteindelijk verantwoordelijk voor. Om deze reden geeft Bouwcontrol Nederland vanaf heden kosteloos presentaties op locatie. 

Vanaf heden geeft Bouwcontrol Nederland kosteloos presentaties op locatie over het energielabel voor gebouwen. Wij hebben namelijk gemerkt dat er nog vrij veel onduidelijk is over de wetgeving rondom het energielabel. In een korte presentatie van ongeveer een half uur behandelt een adviseur van Bouwcontrol Nederland onder andere de huidige wetgeving en wanneer een gebouw nu wel of juist niet labelplichtig is. Daarnaast zetten we de voordelen van het energielabel nog eens op een rijtje.

Wanneer is dit iets voor u of uw bedrijf?
  • u bezit, beheert of verhuurt en verkoopt bedrijfs onroerend goed
  • u wilt graag precies weten hoe de regelgeving in elkaar zit, hetzij voor uzelf, hetzij om eventuele klanten te kunnen informeren
  • u bent met een groep van minimaal 5 personen
Bouwcontrol Nederland verzorgt de benodigde materialen, zoals informatieboekjes en eventueel een laptop wanneer een powerpointpresenatie gewenst is. In dit geval moet een beamer geregeld worden door het aanvragende bedrijf.

Iets voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden